Hoe gaat het in zijn werk?

Voor het opzetten van een locatie is een klein kernteam nodig. Achter elk kernteam staat een KvK-geregistreerde organisatie (stichting, vereniging, onderneming, kerk, etc). Het kernteam bepaalt waar en wanneer zinvolle diners georganiseerd worden. Elke locatie krijgt het beheer over een eigen subpagina op zinvolomtafel.nl. Tijdens de zinvolle diners worden meer vrijwilligers ingeschakeld die helpen bij het verzorgen van de diners. Locaties ontvangen de gespreksmaterialen van de stichting.

Zinvolle diners worden gekenmerkt door de volgende identity markers:

VERBINDEND

Zinvolle diners hebben als doel relaties te verdiepen en zijn één-op-één, want in een één-op-één gesprek heb je al snel een goede relatie waarin vertrouwen doorklinkt en kun je heel moeilijk buitengesloten worden.

VRIJBLIJVEND

Deelnemers blijven tijdens een zinvol diner gevrijwaard van de overtuiging van de organiserende partij en kunnen zoveel mogelijk ongestoord hun eigen gesprek voeren. Materialen van Zinvol Om Tafel worden daarvoor gebruikt zoals bedoeld door de stichting en beschreven in de handleiding.

TOEGANKELIJK

Iedereen is welkom deel te nemen aan een zinvol diner en daar is de zaal(inrichting) en prijs (betaalbaar en landelijk vastgesteld) ook naar.

 

Ben je enthousiast geworden over ons concept en wil je samen met anderen een locatie starten voor Zinvol Om Tafel? We willen je graag leren kennen.

Vul het onderstaande formulier en wij nemen contact met je op.

Start een locatie

Meld je aan als nieuwe locatie

Na de aanvraag wordt er z.s.m. contact met je opgenomen om de aanvraag te verwerken.

    Meer informatie over Zinvol Om Tafel?